Jeg vil bli flinkere til å ta bilder med mobilen! Det er så hyggelig å ha noen minner fra fine dager, men nå består kamerarullen nesten bare av screenshots – skjerpings. Har aldri før hatt så få sommerplaner som i år, men egentlig er det litt godt å slappe av og jobbe litt i Trondheim før skolen begynner igjen. Håper alle koser seg, og at ferien nytes av dem av oss som har det!

Når sommeren endelig kommer til Trondheim – ja, da må man «på med hælan».

Her hadde jeg forresten vært på Rabarbrateateret. Hvis noen i det hele tatt leser dette, og befinner seg i Trondheim; kjøp billetter! Det ser ut til at de holder på til 6. august, og jeg synes det var et både givende og morsomt stykke – kanskje spesielt hvis man selv er trønder.

 

Barteby.

 

Søde Sidsel <3

 

Selvopptatt jente :–)

 

Fra en lesepause i Botanisk Have.

 

Kastellnatt – kanskje det gøyeste ved hele Slottsfjell.

 

Københavns gater.

 

Familiens nye tilskudd, på verandaen hjemme i Trondheim.

 

Deilig mat på Papirøen sammen med kjære Torunn.

Tips nr. 2: Hvis du er i København MÅ du oppleve Papirøen før det er for sent! Det stenger nemlig om ikke så lenge – ved nyttår hvis jeg husker riktig. Her er det umulig å ikke finne noe man elsker, og gode drinks har de også!

 

Viktoria.