Hallais. Siden sist har jeg flyttet til København, for å studere prosjektledelse på Copenhagen Business School. Det er deilig å være norsk i Danmark, er det ikke det de sier? Jeg trives godt her, men savner selvfølgelig hjembyen Trondheim </33

Selv om det å blogge er noe jeg sporadisk har drevet med gjennom hele ungdomstiden min, så har jeg nå kommet til et punkt hvor jeg helt ærlig synes det er veldig kleint å publisere noe her – mest på grunn av frykten for at noen som leser dette skal tenke at det er dette (hva nå enn dette er) jeg bryr meg mest om i livet. Jeg må si det er noe ganske ubehagelig med det å blottlegge seg selv på denne måten, så naturligvis blir det derfor en smule begrenset hvor mye aktivitet det kommer til å være her inne, haha. Det jeg derimot savner er et sted å publisere bilder på, så here we go again ;)